28. OULUN MUSIIKKIVIDEOFESTIVAALIT
26.8.—29.8.2021
OMVF
28. OULUN MUSIIKKIVIDEOFESTIVAALIT
Velinen sunnuntai X
Sunnuntai 29.8. klo 14:00 | Valvesali | 5 € | 90 min

“Velinen sunnuntai järjestetään jo kymmenennen kerran – ja se kuulkaas nolottaa. Olen alusta asti sanonut kaikille, jotka ovat jaksaneet kuunnella, etten tiedä musiikkivideoista mitään ja silti minulta halutaan joka vuosi oma näytös musiikkivideofestivaaleille. Ei ehkä noloa, mutta outoa.

Joka vuosi minua nolottaa nousta festivaaliyleisön eteen kertomaan valitsemistani videoista, mutta olen oppinut elämään häpeällisen tunteen kanssa ja olemaan vetämättä minkäänlaista roolia. Olen koittanut olla oma nolo itseni ja aina näytöksistä on selvitty. Sekä minä että yleisö. Ihmiset ovat saattaneet jopa nauttia kokemuksesta. Minä ainakin olen, sillä minulle jokainen Velinen sunnuntai on nolouden voittamista.”

– Veli Kauppinen

Veli Kauppinen on musiikkitoimittaja ja muusikko, jota nolottaa kutsua itseään musiikkitoimittajaksi ja muusikoksi.

“Veli Kauppinen” on paikalla näytöksessä.

Näytöksen kummina toimii kulttuurilehti Kaltio.

Kotimainen kilpailu