Hae kaupungin kesätöihin Oulun Musiikkivideo­festivaaleille!

Kevät on jo tuloillaan ja on aika alkaa miettiä tulevan kesän kesätöitä.

Oulun musiikkivideofestivaalit hakee kesälle 2023 kesätyöntekijöitä, joilla on oikeus Oulun kaupungin 1kk kestäviin palkallisiin kesätöihin. Oulun kaupungin kesätyöhaku on auki kaikille yli 18-vuotiaille Oulussa kirjoilla oleville opiskelijoille, jotka eivät ole olleet Oulun kaupungilla kesätöissä viimeisen kahden vuoden aikana. Työaika on 30 tuntia viikossa ja palkka on 1100€ kuukaudelta.

Oulun musiikkivideofestivaalit tarjoaa monenlaisia työtehtäviä, joissa pääset tutustumaan tapahtuman järjestämiseen. Kesätyökuukauden voi ajoittaa itselleen sopivaan ajankohtaan, joko kesä- tai heinäkuulle, tai elokuulle kuukauden viimeisenä viikonloppuna tapahtuville festivaaleille painottuen.

Tarjolla on monenlaista tapahtumatuotannon avustavaa tehtävää, riippuen omasta osaamisesta ja kiinnostuksesta.

Mahdollisia työtehtäviä ovat esimerkiksi tapahtumatuotannossa avustaminen, festivaalin tiedotuksessa sekä markkinoinnissa avustaminen, valokuvaaminen, tapahtumapaikkojen sisustaminen, videoiden työstäminen sekä nettisivujen päivittäminen. Itse festivaalien aikana löytyy myös monenlaista työtehtävää.

Mikäli kuulostaa kiinnostavalta, hae rohkeasti mukaan!

Oulun kaupungin kesätöiden haku on nyt auki ja se sulkeutuu maaliskuun 12. päivänä. Hakemuksen voit tehdä seuraavassa osoitteessa:

https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment/#/job/494569?lang=fi_FI&portal=rekryfi&ref=1tgp4bmnz2m0l

Lisätietoja:

Juhani Oivo
Vastaava tuottaja
045 651 6596
juhani@omvf.net

newsletter twitter instagram facebook

EN

EN