OMVF

Tapahtumapaikat & liput

Näytökset, klubit ja muut oheistapahtumat järjestetään ympäri Oulun keskustaa. Tapahtumapaikkoina toimivat Kulttuuritalo Valveen Valvesali, elokuvateatteri Studio ja Valvegalleria, 45 Special, Snooker Time, Real Deal, Mallassauna ja Tietomaa.

Valveelle on esteetön pääsy Hallituskadun puoleisesta ovesta. Valvesaliin ja Valvegalleriaan on esteetön kulku. Valvesalissa on pyörätuolipaikkoja. Elokuvateatteri Studioon on esteetön pääsy hissillä ja pyörätuolipaikkoja. Pyörätuolipaikkoja varatessa pyydämme olemaan yhteydessä Valveen lippumyymälään. Kulku Snooker Timeen, Real Dealiin ja Mallassaunalle ei ole esteetön. Tietomaa on esteetön.

Festivaalin näytösliput myy Kulttuuritalo Valveen lippumyymälä 6.8. alkaen osoitteessa Hallituskatu 7, p. 08 5584 7575. Avoinna ke–su klo 12–19. Festivaalin aikana lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ensimmäistä näytöstä.

Lippuja voi ostaa myös Oulu10-palvelupisteistä, osoitteesta www.ticketmaster.fi sekä Ticketmasterin lippukaupoista. Ticketmasterista ostettaessa hintaan lisätään Ticketmasterin toimitus- ja käsittelykulut.

Musiikkivideonäytösten liput 5 € ja elokuvanäytösten 10 € (ks. tarkemmat hinnat näytösaikataulusta.) Valveen lippumyymälästä on saatavissa festivaalilippupaketteja: 5 x 5 € arvoisia lippuja 15 € pakettihintaan ja 5 x 10 € arvoisia lippuja 40 € pakettihintaan.

45 Specialin jatkoklubien liput:
PERJANTAI ennakkoon 45:sesta 13,5 € / ennakkoon Tiketistä 15 € / ovelta 17,5 €
LAUANTAI ennakkoon 45:sesta 14,5 € / ennakkoon Tiketistä 16 € / ovelta 18,5 €

Festivaali-info ja akkreditointipiste palvelevat Kulttuuritalo Valveella torstaista sunnuntaihin näytösaikoina.