OMVF

Yhteistyöhön?

NÄKYVYYS

Räätälöimme yhteistyökumppaneille erikokoisia ja -hintaisia yhteistyöpaketteja, jotka sisältävät näkyvyyttä, yrityspromootiota ja vieraanvaraisuutta. Perinteisen festivaalinäkyvyyden ohella voimme tarjota mm. mahdollisuutta elokuva- tai videonäytösten sponsorointiin sekä erilaisia promootio-, myynti-, ja markkinointioikeuksia tapahtumapaikoilla. Myös yrityslippujen hankkiminen festivaalitapahtumiin on mahdollista.

PALKINNON LAHJOITTAMINEN

Kotimaisen musiikkivideokilpailun palkintojen lahjoittajat nostetaan esille kaikessa kilpailuja koskevassa tiedottamisessa. Tiedotus alkaa jo keväällä vuosittaisten kilpailujen julkistamisten yhteydessä ja jatkuu yli kesän elokuun loppuun asti. Yrityksen edustaja voi halutessaan jakaa palkinnon voittajalle tapahtumapaikalla. Palkinnon jakajalle voidaan järjestää myös erilaisia PR-tilaisuuksia Pumpeligaalan yhteyteen.

PAINOMATERIAALI

Festivaalin käsiohjelma on jokaisen festivaalikävijän paras ystävä. Se sisältää kaiken tarvittavan festivaali-infon: videonäytösten, festivaaliklubien ja muiden festivaalitapahtumien ohjelmat ja aikataulut. Lisäksi käsiohjelmaa saa useissa jakelupisteissä mm. esityspaikoissa ja ravintoloissa Oulussa sekä valikoiduissa paikoissa suurimmissa kaupungeissa.

YHTEYSTIEDOT

Sponsorointiin ja muuhun yritysyhteistyöhön liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä yhdistyksen vastaavaan tuottajaan: Juhani Oivo, email. juhani(at)omvf.net & puh. 045 651 6596.